Visual Trading

Historiaa lyhyesti

Visual Trading on virallisesti perustettu elokuussa 2020. Sen juuret ovat vahvasti Helenan vuonna 2014 perustamassa toiminimiyrityksessä, joka kantoi nimeä Studio salama & valo. Se oli aktiivisessa toiminnassa loppukesään 2020 asti. 

Elokuussa 2021 Ella siirtyi tiimiimme graafiseksi suunnittelijaksi. Meiltä saat nyt myös kaikki graafisen suunnittelun palvelut.

 

Ella Helander, graafinen suunnittelu

Olen porilainen 36 wee Helsingissä graafista alaa opiskellut 8-vuotiaan prinsessan ja 12-vuotiaan koirapapan äiti.

Olen työskennellyt aiemmin sivistystoimialalla reilun 11 vuoden ajan. Viime kesänä uskalsin vihdoin hypätä kohti tuntematonta – irtisanouduin ja aloin opiskella. Jo lukiossa ajattelin, että graafinen ala olisi minun juttuni. Kaliforniassa asuessani haaveilin hakevani San Diego Art Schooliin, mutta palattuani Suomeen tein turvallisen valinnan ja päädyin opiskelemaan turvalliseen, lähes varman työllisyyden tuovaan ammattiin.

Ehkä en olisi nuorena myöskään ollut tälle alalle valmis ja tarpeeksi rohkea. Ajattelen, että taiteilijuuteen liittyy valmius asettaa itsensä alttiiksi yleisön reaktioille, pilkalle ja ylistykselle. Se on iso askel, jota harrastajan tai nuoren on vaikea ottaa.

Vaikka inhoan yli kaiken aikatauluja (ja kiirettä), olen pyrkinyt jaksottamaan toimeni kahden viikon sessioihin. Graafisen suunnittelun ja kuvitusten tekeminen on hyvinkin pisteenviilausta ja pöydän ääressä istumista – taulujen maalaaminen on tälle ihanaa vastapainoa!

Jos kaipaat esimerkiksi käyntikortteja, logoa firmallesi tai kutsukortteja juhliisi, laita minulle viestiä! 

Kaipaisitko kotiisi tai työpaikallesi piristystä taiteen muodossa? Autan mielelläni! Valmiita teoksiani on esillä  Instagramissa, mutta teen mielelläni myös tilaustöitä! Tilaustöiden hinnat määräytyvät koon ja tekniikan mukaan! Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Helena Lahtinen, tuotanto

Puuhanainen Visual Trading ja Tilaatuote -verkkokaupan kulisseissa.

Toimenkuvani on niin kirjava, ettei sitä voi somepostaukseen laittaa, mutta käärin hihat niin nettisivujen kuin isojen kuvatulosteidenkin parissa enkä kaihda fyysistäkään hommaa eli keikun tikkailla asentamassa teippejä milloin mihinkin ikkunaan ja auton oveen.
Innostun uusista ideoista ja rakastan ideointia eli jos sulla on joku pähkähullu idea, niin laitahan viestiä ja funtsitaan, miten se toteutettaisiin!