Visual Trading

Yhteistyössä

Mainosfakiiri / Kimmo Haavisto

Kaikkea mainonnan ja markkinoinnin alalta; mainoskampanjat Facebookkiin, Googleen, Internetbannerit & animaatiot, äänimainokset ja mainosmusiikki. 

Yhteistyössä

Mainosulvila / Maija Vihlman

Käsintehdyt lahjat niin yksityisille kuin yrityksille. Voit teettää omista rakkaista valokuvista uniikkeja lahjoja: tyynyliinoja ja peittoja yms. valokuvilla. Tilauksesta myös nukkeja. 

Uusi vuosi, uudet kujeet

Meillä Visual Tradingilla puhaltaa uudet tuulet! Henkilökuntamme on kasvanut ja nyt meiltä on mahdollisuus tilata edustaja esittelemään uusia tuotteitamme!
Myynnissä meillä häärää Marko, Maido ja Petteri, asiakaspalvelussa Jaana, tuotannossa ja suunnittelussa Veera, sekä nettisivut teille tekee Helena. 
Tilaa itsellesi tai yrityksellesi teidän tarpeisiinne räätälöidyt mainostuotteet.

Hyvää alkanutta vuotta 2023 toivottaa Visualin väki

Helena Lahtinen, yrityksen perustaja

Puuhanainen Visual Trading ja Tilaatuote -verkkokaupan kulisseissa.

Toimenkuvani on niin kirjava, ettei sitä voi somepostaukseen laittaa, mutta käärin hihat niin nettisivujen kuin isojen kuvatulosteidenkin parissa enkä kaihda fyysistäkään hommaa eli keikun tikkailla asentamassa teippejä milloin mihinkin ikkunaan ja auton oveen.
Innostun uusista ideoista ja rakastan ideointia eli jos sulla on joku pähkähullu idea, niin laitahan viestiä ja funtsitaan, miten se toteutettaisiin!

Historiaa lyhyesti

Visual Trading on virallisesti perustettu elokuussa 2020. Sen juuret ovat vahvasti Helenan vuonna 2014 perustamassa toiminimiyrityksessä, joka kantoi nimeä Studio salama & valo. Se oli aktiivisessa toiminnassa loppukesään 2020 asti.